Zakelijk touw bestellen bij touwfabriek Langman

Direct uit eigen fabriek

Bezorging binnen 1-3 dagen

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Zo kunt u bij Touwbestellen.nl betalen!

Om het u gemakkelijk te maken bieden wij u diverse betaalwijze aan, hieronder treft u een overzicht aan. Wij zijn door Trusted Shops als betrouwbare webshop.

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal

Heeft u een PayPal account.
Kies dan voor deze optie, na betaling wordt uw bestelling direct verwerkt.

MultiSafepay

Onze internettransacties via DirectEbanking, Mister Cash, Carte Bleue, Creditcard, iDEAL en Giropay worden afgehandeld door één van de grootste Nederlandse betalingsplatforms: MultiSafepay.
Deze betalingen verlopen uiteraard via een beveiligde verbinding.
Wanneer u in onze shop één van de bovenstaande methodes selecteert als betaalwijze dan wordt u eerst automatisch omgeleid naar de beveiligde site van MultiSafepay.
Op de site van MultiSafepay hoeft u slechts een door u gekozen wachtwoord in te vullen.
De rest van uw gegevens staan al volledig ingevuld voor u klaar. Daarna wordt u doorgeschakeld naar uw eigen bankomgeving waarin u de betaling kunt uitvoeren.

Creditcard

Trusted Shop certificaat

Touwbestellen.nl is door Trusted Shops beoordeel als betrouwbaar bedrijf. In de beoordeling wordt er gekeken naar service en veiligheid. Bekijk het certificaat.

Volg ons:

Copyright 2021 - Touwbestellen.nl