Hardware

Touwbestellen.nl heeft hardware in RVS en verzinkt. Ook hebben we hijshaken, koord- en leuninghouders, staaldraadklemmen en katrollen in ons assortiment. Kortom, al het touw en de toebehoren die u nodig heeft!

Staaldraad
Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Direct uit onze eigen touwfabriek

Hardware van touwbestellen.nl:

Touw en toebehoren

Je kunt jouw touw op maat laten maken inclusief toebehoren. Denk aan ingeklemde lussen of kousen. Daarnaast kunnen wij ook terminals aan staaldraad walsen. Dit is ideaal voor railing draden, verstaging, tuidraden voor in trappenhuizen of in hekwerken. We hebben alle toebehoren voor uw touw.

Wanneer verzinkt gebruiken?

RVS en verzinkt wordt vaak met elkaar vergeleken, maar zijn eigenlijk twee verschillende materialen. Verzinkt staal is staal met een behandeling van zink. Dit zorgt dat het staal beter beschermd is. Hierdoor is verzinkt hardware sterker dan RVS. Het nadeel aan verzinkt is dat het materiaal kan gaan roesten.

Wanneer RVS gebruiken?

Roestvrijstaal is in tegenstelling tot verzinkt een materiaal. Op RVS komt geen roest en dus blijft de hardware langer mooi. RVS is zeer geschikt voor buitengebruik.

Hardware verzinkt

Hardware RVS

Hijshaken

Koord- en leuninghouders

Staaldraadklemmen

Katrollen

Hardware kopen?

Je bestelt jouw hardware voor touw eenvoudig bij touwbestellen.nl. Touwbestellen.nl is de online touwshop van Touwfabriek Langman.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl