Gekleurd touw en koord

Gekleurde touwen

Bij Touwbestellen.nl vindt u touw in allerlei verschillende kleuren en materialen. Er is gekleurd koord en touw verkrijgbaar in polyester, polypropyleen en rPET. In zowel gevlochten als geslagen constructie zijn de mogelijkheden eindeloos. Zoekt u advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze touwspecialisten.

Duurzaam touw Gekleurd touw en koord
Gratis verzending vanaf €75,-
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Direct uit onze eigen touwfabriek

Gekleurd touw en koord

Touwbestellen.nl verkoopt gekleurd touw en koord in veel verschillende kleuren. Voor allerlei toepassingen hebben wij soorten touw. Zo is er koord voor armbandjes, hondenlijnen, paardenhalsters of voor uw zeilboot. Er is gekleurd polyester touw, polypropyleen touw en touw gemaakt van rPET  (gerecyclede PET flessen) in allerlei kleuren. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze touwspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wij produceren de touwen zelf. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, maar ook maatwerk leveren. Wilt u de touwtjes op lengte gesneden? Geen probleem. Ook touw met uw eigen kleurencombinatie is mogelijk.

Touwbestellen.nl

Bekijk onze kleurrijke touwen:

Touw voor elke toepassing

Gekleurd touw is op vele manieren toepasbaar. Van springtouw tot hondenlijn en van armbandjes tot vallen en schoten. Er zijn effen gekleurde touwen en multicolour koorden. Zoekt u een specifieke dikte of kleur en kunt u deze niet vinden?

Touwbestellen.nl is een onderdeel van Touwfabriek Langman. Wij produceren alle touwen zelf. Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Gekleurd touw en koord

Volg ons:

Copyright 2021 - Touwbestellen.nl