Gekleurd touw en koord

Gekleurde touwen

Bij Touwbestellen.nl vind je touw in allerlei verschillende kleuren en materialen. Het gekleurde touw en koord is verkrijgbaar in polyester, polypropyleen en rPET. In zowel de gevlochten als geslagen constructie zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Heb je advies nodig over welk touw past bij jouw klus? Neem dan vrijblijvend contact op met onze touwspecialisten.

Duurzaam touw Gekleurd touw en koord
Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad
Professioneel maatwerk mogelijk

Gekleurd koord en touw

Touwbestellen.nl verkoopt veel verschillende kleuren touw en koord. Wij hebben touw voor veel verschillende toepassingen. Zo is er koord voor armbandjes, hondenlijnen, paardenhalsters of voor jouw zeilboot.

Wij hebben gekleurd polyester touw, polypropyleen touw en touw gemaakt van rPET  (gerecyclede PET flessen). Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze touwspecialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Wij produceren de touwen in onze eigen Nederlandse fabriek. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, maar ook maatwerk leveren. Wil je de touwtjes op lengte gesneden? Geen probleem. Ook touw met jouw eigen kleurencombinatie is mogelijk.

Touwbestellen.nl

Bekijk onze kleurrijke touwen:

Touw voor elke toepassing

Gekleurd touw is voor veel dingen te gebruiken. Van springtouw tot hondenlijn en van armbandjes tot vallen en schoten. Er zijn effen gekleurde touwen en multicolor koorden.

Zoek je een specifieke dikte of kleur en kun je deze niet vinden in de webshop? Neem dan contact met ons op! Touwbestellen.nl is een onderdeel van Touwfabriek Langman. Wij produceren alle touwen zelf en kunnen daarom jouw touw op maat maken.

Gekleurd touw en koord

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl