Paardenhalster Touwen

Touw geschikt voor dieren

Voor Paardenhalsters maken wij gebruikt van plat gevlochten PP Multi lijnen. Dit touw is zonder kern gevlochten en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van dit materiaal worden ook vaak hondenriemen gemaakt.

Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad
Professioneel maatwerk mogelijk

Paardenhalster op maat

Wij hebben touwen in diverse kleuren en maten. Wil jij jouw touw laten maken met zelf gecombineerde kleuren? Neem dan contact op. We helpen je graag verder.

Gekleurde Paardenhalsters

Onze PPMULTI lijn plat gevlochten paardenhalsters zijn gemaakt van polypropylene multifilament. Deze zijn zacht en is ideaal om te gebruiken als hondenriem. Deze gekleurde paardenhalsters zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Polypropyleen is licht, soepel en goed knoopbaar. Dit in tegenstelling tot Nylon, wat na verloop van tijd hard wordt.

Bekijk onze touwen voor paardenhalsters:

Duurzame touwen voor Paarden

Ben je op zoek naar een duurzaam en ecologisch verantwoorde paardenhalster? Wij hebben ook gekleurd koord van rPET. Dit is touw gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Wist je dat voor elke kilo duurzaam touw 40 PET flessen gerecycled worden!

Duurzame touwen uit Nederland

De rPET touwen worden volledig in Nederland geproduceerd. De flessen worden in Nederland verzameld en verwerkt tot garens. In onze touwfabriek maken wij van de garens touw. rPET touwen hebben dezelfde eigenschappen als polyester.

Paardenlijnen kopen?

Wil je een paardenhalster kopen? De touwen die wij gebruiken voor honden riemen zijn volledig ecologisch verantwoord.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl