Duurzaam touw

duurzaam touw

Duurzaam rPET touw

Touwbestellen.nl heeft touw van de rPET-Line. Dit is een gevlochten ecotouw geproduceerd van gerecyclede PET flessen. Wist je dat in elke kilo touw 40 PET flessen zijn verwerkt?

Duurzaam touw Gekleurd touw en koord

Al meer dan 300 jaar leverancier van touw

Direct uit eigen fabriek

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Duurzaam productieproces met rPET touw

Het hele productieproces, van inzamelen van de flessen tot het verwerken tot touw, vindt plaats in Nederland. Van de rPET garens maken wij in onze eigen fabriek het rPET koord. rPET touw is een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld polyester touw. Om ook de productie duurzaam te maken maken wij gebruik van onze 572 zonnepanelen. Zo zijn wij energiepositief!

 

Duurzaam touw Rpet Line Recycled Pet Bottles Double Braided Rope Bottles Gerecycled touw

Waar wordt rPET-Line voor gebruikt?

De rPET-Line kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan schotentouw voor in de watersport, of als hijstouw. Daarnaast is het duurzame touw ook ideaal te gebruiken in de dunnere diameters, als knoopkoord, trekkoord, vlaggenlijn of allerlei decoratieve toepassingen.

Duurzaam assortiment

De rPET-Line van Touwbestellen.nl kunnen wij in diverse kleuren en diameters leveren. Niet alle beschikbare kleuren en diameters staan online. Mocht u interesse hebben in een bepaalde kleur of diameter? Neem contact op en wij helpen u verder!

Duurzaam touw Rpet Line Recycled Pet Bottles Double Braided Rope Bottles Gerecycled touw

Volg ons:

Copyright 2021 - Touwbestellen.nl