Traditioneel touw

Onze klassieke touwen en traditionele lijnen zijn voor veel toepassingen te gebruiken. Al vele platbodems, lemsteraken en botters zijn voorzien van onze klassieke lijnen. Ook voor decoratie toepassingen is dit touw erg geschikt. Wist u dat al onze touwen in eigen, Nederlandse fabriek worden gemaakt?

Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Klassiek touw in alle soorten en maten

Bij touwbestellen koopt u klassieke touwen en lijnen en alle mogelijke maten en constructies. Of u nu dik touw of dun touw zoekt, van synthetische of natuurlijke materialen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Klassiek touw wordt vaak gebruikt voor klassieke jachten en schepen, zoals platbodems en botters maar ook grote driemasters worden met ons touw getuigd. Zo vindt u ons touw onder andere op de clipper Stad Amsterdam.

Ook voor decoratie toepassingen, zoals in winkel etalages, interieurs, trapleuningen of afscheidingen van touw wordt het veel gebruikt.
Van natuurlijke touwen zoals Hennep, Manila of jute tot kunststof touwen zoals Hempex, Polytex en POSH.

Weet u niet welk touw het best geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact op. Onze specialisten hebben veel ervaring en zijn u graag van dienst. Ook maatwerkprojecten kunnen wij voor u verzorgen.

Klassiek touw scheepstouw

Bekijk onze klassieke touwen:

Waarom kiezen voor klassiek touw van Touwbestellen.nl?

Alle touwen die wij in onze webshop aanbieden, worden in onze eigen fabriek in Nijkerk gemaakt. Al sinds 1638 is Touwfabriek Langman een gevestigde naam op het gebied van touw. Doordat wij alle touwen zelf produceren kunnen wij ook maatwerk projecten realiseren.

En wilt u een touw met een lus, kous, bensel of andere afwerking? Gebruik dan onze maatwerkmodule.

Wist u dat onze touwen ook zijn gebruikt in diverse films zoals the Pirates of the Caribbean en Nova Zembla? Ook bent u ons touw ongetwijfeld wel eens tegen gekomen in een dierentuin, etalage, kunstproject of op een boot.

Klassiek touw

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl