Touw voor jouw trapleuning

Ben je op zoek naar touw voor jouw trapleuning? Touwbestellen.nl heeft trapleuningtouw en alle toebehoren. Denk aan leuninghouders (beugels), eindstukken en koordhouders. Een trapleuning van touw is een echte eyecatcher.

Dik touw Trapleuningtouw
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Trapleuning touw van touwbestellen.nl

Maatwerk trapleuning van touw

Touwbestellen.nl maakt jouw trapleuningtouw op maat. Onze vakkundige touwspecialisten zorgen voor de juiste afwerking. Denk aan een mooie sierknoop, koordhouder of stalen ring. Met leuninghouders en muurhouders kan je het touw aan uw muur bevestigen.

Verschillende soorten touwleuningen

Trapleuningtouwen zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Zo leveren wij natuurlijk henneptouw, maar ook een synthetische variant: Hempex. Wil je een zwart touw voor uw leuning? Dan kies je voor kabelslag PPM.

Strak design, kijk eens bij Q1 UHMWPE, dan heb je een lijn zoals een strak als een snaar

Trapleuningtouw

Voordelen per touw trapleuning

Elk materiaal heeft andere voordelen. Touwbestellen.nl heeft twee verschillende materialen voor jouw trapleuningtouw.

Hennep

Hennep is een volledig natuurlijk materiaal voor jouw trapleuning. Het hennep trapleuningtouw is gemaakt van 100% hennep-vlas garens. Doordat het touw volledig natuurlijk is, kan deze geur afgeven.

Hempex

Hempex is de synthetische variant voor jouw trapleuning. Het hempex trapleuningtouw is gemaakt van versponnen polypropyleen garens. Hempex is nauwelijks van echt hennep te onderscheiden. Doordat het Hempex touw van een kunststof vezel is gemaakt, geeft het geen geur af. Ook is het touw goed te gebruiken voor buiten toepassingen.

Waarvoor wordt trapleuningtouw gebruikt?

Trapleuning touw wordt vanzelfsprekend gebruikt voor trapleuningen. Touwbestellen.nl produceert het trapleuning touw in eigen fabriek. Daardoor kun jij jouw touw op maat bestellen voor jouw trap.

Trapleuning touw in kerktorens

Onze trapleuning touwen hangen al in vele huishoudens. Maar het touw is ook ideaal voor bijvoorbeeld kerktorens door de authentieke uitstraling.

Touw trapleuning kopen?

Je bestelt jouw touw eenvoudig bij touwbestellen.nl. Touwbestellen.nl is de online touwshop van Touwfabriek Langman. Je kunt de trapleuningtouw op maat bestellen.

Trapleuningtouw met toebehoren

We voorzien jouw touw indien gewenst van alle toebehoren. Jouw trapleuningtouw wordt rechtstreeks uit de fabriek geleverd.

Veelgestelde vragen over trapleuning touw:

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op. Onze specialist Erik helpt je graag.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl