Touw groothandel

Touwbestellen.nl: de webshop van touwfabriek Langman

Touwbestellen.nl is de officiële webshop van touwfabriek Langman. Je kan in de webshop jouw touw zowel particulier als zakelijk bestellen. Wil je als zakelijke klant een grote hoeveelheid touw (orderwaarde: €1.000+) afnemen of een order plaatsen waar veel maatwerk bij komt kijken? Dan adviseren we je om dit direct in de fabriek te bestellen.

Zakelijk touw bestellen bij touwfabriek Langman
Direct uit onze eigen touwfabriek
Professioneel maatwerk mogelijk
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Zakelijk touw bestellen bij Touwbestellen.nl

Wil je als zakelijke klant touw bestellen? Dan doe je dat eenvoudig via onze webshop! In de webshop vind je meer dan 200 touwsoorten, die al vanaf één meter te bestellen zijn. Heb je meer touw nodig? Dan kan je veel touwen ook per haspel (100 / 200 meter) bestellen.

zakelijk touw bestellen

Hetzelfde touw nog een keer nodig?

Ook dan is de webshop Touwbestellen.nl ideaal. Je zoekt het product terug, vult je adresgegevens in, rekent direct af en het touw wordt vaak al dezelfde dag (gratis) verzonden. Zo ben je supersnel klaar. 

Grote hoeveelheden touw bestellen

Als je een écht grote hoeveelheid touw nodig hebt (orderwaarde €1.000+), adviseren wij je direct in de fabriek te bestellen. Dit kan door te bellen naar 033 – 246 19 86 of te mailen naar sales@langman.com. De touwspecialisten van Touwfabriek Langman staan je dan graag te woord en adviseren je persoonlijk.

zakelijk touw bestellen

Maatwerk bij Touwfabriek Langman

Sluiten de ‘standaard-touwen’ van Touwbestellen.nl niet helemaal aan op jouw wensen? Dan is er altijd de mogelijkheid tot maatwerk. Dit kan eenvoudig via de webshop Touwbestellen.nl. De mogelijkheden hiertoe tref je hier

Is het een grotere order (orderwaarde €1.000+) waarbij maatwerk nodig is? Dan adviseren we je om het te laten verlopen via Touwfabriek Langman. Ook hiervoor kan je contact opnemen door te bellen naar 033 – 246 19 86 of te mailen naar sales@langman.com.

Over onze touwfabriek

Touwfabriek Langman bestaat al sinds 1638 en is momenteel nog één van de weinige touwproducenten waar nog écht Nederlands vakmanschap wordt uitgeoefend. Wij produceren onze touwen in Nijkerk en exporteren deze over de hele wereld. Touwmakers van Hollandse bodem!

Langman Touw energie positief

Sinds 26 april 2019 is onze touwfabriek energie positief. Er liggen maar liefst 650 zonnepanelen op het dak, zodat wij onze eigen energie kunnen opwekken.

En dat is nog niet alles. Er zijn namelijk ook touwen gemaakt van in Nederland gerecyclede PET-flessen. Dit bespaart nieuw materiaal en zorgt ervoor dat er minder nieuw plastic in de natuur verdwijnt.

Kom in contact over zakelijk touw bestellen

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl