Maatwerk touw

Touw op maat gemaakt

Diverse touwen en lijnen kunnen gesplitst of genaaid worden met lussen of kouzen. Daarnaast hebben wij diverse machines om staaldraad om maat te maken en voorzien van kousen of allerlei terminals. Wij zijn bezig met een pagina waar je jouw touw of staaldraad op maat kan laten komen. Tot die tijd kun je contact opnemen voor een offerte op maat.

Maatwerk touw Splitsgereedschap touw
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Direct uit onze eigen touwfabriek
Klanten beoordelen ons met ruim 4.6

Maatwerk touw

De kwaliteit van touw wordt onder andere bepaald door de productietechniek. Langmantouw is verkrijgbaar in diverse natuurlijke en synthetische soorten. Voor iedere toepassing kunnen wij een kwaliteitstouw leveren. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen ook in uw situatie een passend touw leveren.

In onze moderne fabriek hebben wij twijnmachines, slagmachines, vlechtmachines, pre-stretch machines en snijmachines. Met deze machines kunnen wij alle voorkomende constructies touwen en lijnen leveren in de diameters 1 t/m 150mm. Wij kunnen per dag ca. 300.000 meter garens en touw verwerken.

Naast machines wordt er bij ons op de schiemansafdeling ook veel maatwerk verricht. Diverse touwen en lijnen kunnen gesplitst of genaaid worden met lussen of kouzen.

Daarnaast hebben wij diverse machines om staaldraad om maat te maken en voorzien van kousen of allerlei terminals.

Maatwerk touw

Jouw touw op maat laten maken?

Wil je jouw touw op maat laten maken? Dat kan! Binnenkort komt er een maatwerkmodule op onze website. Daarmee kun je online jouw touw naar wens samenstellen. Je kunt nu al touw op maat bestellen door contact op te nemen met een van onze touwspecialisten.

Staaldraad op maat

Naast touw is ook staaldraad op maat verkrijgbaar. Dit kan nu al door  contact op te nemen met onze touwspecialisten.

Maatwerk touw

Volg ons:

Copyright 2021 - Touwbestellen.nl