Touw en staaldraad op maat

Bij ons stel jij jouw eigen touw samen. Hierin kun je zelf de gewenste lengte en dikte bepalen. Ook kun je een afwerking naar keuze kiezen. Denk hierbij aan een lus, ring of waxlaag.

Maatwerk touw Splitsgereedschap touw
Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Direct uit onze eigen touwfabriek
Professioneel maatwerk mogelijk

Trapleuning op maat

Bij trapleuning touw op maat heb je keuze uit hennep of Hempex®. Hempex® is verkrijgbaar in het bruin, zwart en wit. Het is een kunststof touw, wat niet te onderscheiden is van hennep touw. Hennep is een natuurlijk touw. Hierdoor kan het touw geur afgeven. Hempex® geeft geen geur af.

Daarbij kun je aan beide kanten de gewenste afwerking kiezen en heb je keuze uit verschillende kleuren koord- en leuninghouders. Zo kun je in één keer alle benodigdheden voor jouw trapleuning van touw bestellen.

Geslagen touw op maat

De geslagen touwen op maat zijn verkrijgbaar in diameters tussen de 6 en 36 millimeter. Ook hierbij heb je de keuze uit verschillende touwen. Zo kun je kiezen voor kunststof Polytex, Hempex touw of een PP Multi lijn (ideaal als landvast).

Aan beide kanten van het touw kies je de gewenst afwerking en de gewenste totale lengte. Zo heb je in enkele minuten jouw touw op maat besteld en gaan wij voor je aan de slag in onze touwfabriek.

Hamilton touw op maat

Hamilton touw wordt veel gebruikt op zeilboten en in industrieën. Het touw is gemaakt van polyester, heeft een zeer soepele constructie en is eenvoudig te splitsen. Het Hamilton touw op maat is beschikbaar in het blauw, rood en groen.

Staaldraad op maat

Naast touwen is het ook mogelijk om staaldraad op maat naar wens samen te stellen. Je kunt drie soorten staaldraad bestellen: soepel, middelsoepel en stug. Hierbij kies je de gewenste diameter en afwerking van het staaldraad. Zo stel je eenvoudig jouw eigen staaldraad samen.

Maatwerk touw

De kwaliteit van touw wordt onder andere bepaald door de productietechniek. Ons touw is verkrijgbaar in diverse natuurlijke en synthetische soorten. Voor iedere toepassing kunnen wij een kwaliteitstouw leveren. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen ook in jouw situatie een passend touw leveren.

In onze moderne fabriek hebben wij twijnmachines, slagmachines, vlechtmachines, pre-stretch machines en snijmachines. Met deze machines kunnen wij alle voorkomende constructies touwen en lijnen leveren in diameters van 1 t/m 140mm. Wij kunnen per dag ca. 300.000 meter garens en touw verwerken.

Naast machines wordt er bij ook veel maatwerk verricht. Diverse touwen en lijnen kunnen gesplitst of genaaid worden met lussen of kousen.

Daarnaast hebben wij diverse machines om staaldraad om maat te maken en te voorzien van kousen of allerlei terminals.

Maatwerk touw

Jouw touw op maat laten maken?

Wil je jouw touw op maat laten maken? Dat kan! Met onze maatwerkmodules kun je online jouw touw of lijn naar wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor trapleuningtouw, geslagen touw of gevlochten touw op maat. Heb je speciale wensen en kom je er niet uit neem dan contact op met één van onze touwspecialisten.

Staaldraad op maat

Naast touw is ook staaldraad op maat verkrijgbaar. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze specialisten.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl