Dik touw

als het echt sterk moet zijn

Dik touw

Bij touwbestellen.nl verkopen wij dik touw in allerlei materialen en constructies. Zoals bijvoorbeeld  geslagen scheepstouw van hennep of 8-strengs gevlochten polyester.

Dik touw Trapleuningtouw
Gratis verzending vanaf €75,-
Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad
Binnen 1 tot 3 dagen van onze touwfabriek bij jou thuis geleverd

Dik touw voor diverse toepassingen

De mogelijkheden van dik touw zijn eindeloos. Vaak worden deze dikke touwen gebruikt voor decoratie. Of u nu een trapleuningtouw wilt of een touw voor uw hond, wij helpen u graag.
Dikke touwen verkopen wij in natuurlijke materialen zoals hennep en katoen. Sisal en manilla touw is ook mogelijk, maar zijn minder gangbaar.

Voor buiten gebruik adviseren wij een synthetisch touw te gebruiken. Deze touwen hebben een veel langere levensduur. Hempex® touw wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor afscheiding van de tuin. Dit touw ziet er uit als natuurlijk henneptouw.

Ook klimtouw vindt u bij ons in zowel geslagen als gevlochten constructie.

Dik touw

Bekijk onze dikke touwen:

Dikke touwen op maat

De dikke touwen die u in onze webshop vindt, worden allemaal in eigen fabriek gemaakt.  Ook kunnen we de touwen voor u op maat afwerken. Zo hebben wij al veel projecten mogen doen voor bijvoorbeeld dierentuinen, maar ook interieurprojecten.
Of u nu touw met staaldraad kern nodig heeft, of alleen een lus. Wij maken het voor u op maat. Bestel uw maatwerktouwen in onze maatwerk module, of bel met onze touwspecialisten voor advies.

Beaufort touw scheepstouw Dik touw Polyester Touw

Volg ons:

Copyright 2021 - Touwbestellen.nl