Touw geschikt voor honden

Hondenriem van touw

Voor jouw viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste. Daarom stel je in de webshop jouw eigen hondenlijn samen. Zo past deze helemaal bij jouw hond en weet je zeker dat het goed zit. De touwen zijn van hoge kwaliteit en 100% hondvriendelijk.

Hondenlijnen
Direct uit onze eigen touwfabriek
Professioneel maatwerk mogelijk
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Hondenriem gevlochten touw

Onze hondenlijnen maken wij van plat gevlochten PP multi lijnen. Deze lijnen zijn zacht en daarom ideaal als hondenlijn. Daarnaast is het touw licht, soepel en goed knoopbaar. 

De hondenlijnen zijn er in verschillende maten, diktes en kleuren. Zo kun jij zelf kiezen hoe de lijn eruit mag komen te zien. Ben je niet bang voor een kleurtje? Dan kun je ook kiezen voor meerdere kleuren.

Wil je jouw touw samenstellen of eerste meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze touwspecialisten. Zij helpen je graag verder!

Hondenlijnen

Bekijk onze touwen voor hondenriemen:

Duurzame hondenriem

Ben je op zoek naar een duurzaam en ecologisch verantwoorde hondenriem? Kies dan voor een gekleurd koord van rPET. Dit touw is gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Wist je dat voor elke kilo duurzaam touw 40 PET flessen gerecycled worden?!

Duurzame touwen uit Nederland

De rPET touwen worden volledig in Nederland geproduceerd. De flessen worden in Nederland verzameld en verwerkt tot garens. In onze touwfabriek maken wij van de garens touw. rPET touwen hebben dezelfde eigenschappen als polyester. Dit betekent dat zij zacht zijn en veilig voor dieren.

Hondenriem kopen?

Wil je een hondenriem die voldoet aan al jouw wensen? Laat jouw hondenriem dan op maat maken in onze touwfabriek. Zo kies jij zelf de lengte, dikte en kleuren voor jouw hondenlijn. De touwen die wij gebruiken voor honden riemen zijn volledig ecologisch verantwoord en 100% veilig voor jouw hond.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl