Natuurlijke hennep touwen

Hennep touw is een sterk soort touw en daarom te gebruiken voor veel verschillende dingen. Het touw wordt veelal gebruikt voor sport, decoratie en andere hobby’s.

Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad
Direct uit onze eigen touwfabriek
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Natuurlijk touw

De hennep touwen uit onze eigen fabriek zijn 100% natuurlijk. Bij de productie van ons hennep touw wordt er geen gebruik gemaakt van oliën of andere chemische vloeistoffen. Er zitten dan ook geen synthetische garens in verwerkt. Hennep is gemaakt van 100% natuurlijke vlasgarens. Omdat het een natuurtouw is, geeft het wel een geur af.

Ben je op zoek naar geurloos touw? Kies dan voor Hempex. Dit touw lijkt sterk op hennep, maar geeft geen geur af.

Klokkentouw Henneptouw

Bekijk onze hennep touwen:

Mogelijkheden met Hennep touw

De mogelijkheden met Hennep touw zijn eindeloos. Henneptouw is in verschillende constructies en diktes verkrijgbaar. Omdat het hennep touw zo stevig is, is het voor veel doeleinden te gebruiken.

Geslagen hennep touw

Geslagen hennep touw wordt voornamelijk gebruikt als klimtouw, touwtrektouw en trapleuningtouw.

Gevlochten hennep touw

Gevlochten hennep touw wordt meer gebruikt voor decoratie of als klokkentouw. Gevlochten touw is minder sterk dan geslagen touw.

Hennep touw voor buiten

Ben je op zoek naar hennep touw voor buiten? Kies dan voor Hempex. Hempex is goed bestand tegen verschillende weerinvloeden. Het is gemaakt van kunststof maar heeft dezelfde uitstraling als Hennep. Hennep touw is niet geschikt voor buitengebruik.

Hennep touw kopen

Wil je hennep touw kopen? Dan zit je goed bij Touwbestellen.nl. Al onze touwen worden gemaakt in eigen fabriek en rechtstreeks bij jou thuis geleverd.

Natuurlijk alternatief

Ben je op zoek naar een natuurlijk alternatief van hennep? Kies dan voor sisal, jute of manilla.

Synthetisch alternatief

Ben je op zoek naar een synthetisch alternatief van hennep dat geschikt is voor buiten gebruikt? Kies dan voor Hempex, polytex, POSH, polyester classic of polypropyleen splitfilm.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl