Touw voor schommel

Schommeltouw kopen

Op zoek naar stevig schommeltouw? Kies dan voor Hempex® touw. Hempex® touw is gemaakt van geslagen polypropyleen en daardoor licht in gewicht en zacht in de handen. Hempex® touw is erg sterk en daarom uiterst betrouwbaar als touw voor een schommel.

Hempex touw

Klimtouw voor schommel

Hempex® touw wordt naast schommel touw ook veel gebruikt als klimtouw. Het touw is in diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar en kan daardoor voor vele toepassingen gebruikt worden. Hempex® touw is erg sterk en daarom geschikt als schommel- of klimtouw.

Schommel- of klimtouw op maat laten maken voor jouw klus? Dat kan! Bestel jouw touw eenvoudig in de maatwerkmodule en laat het afgewerkt bij jou thuis afleveren.

Voor bijbehorende artikelen zoals een klapacht of schommelhaken kun je ook bij ons terecht.

Maatwerk touw

Touw voor schommel kopen

Als je bij ons het touw voor jouw schommel koopt, ben je verzekerd van een sterk touw met een hoge breekkracht. Doordat wij de touwen in onze eigen fabriek maken, kunnen wij de hoogste kwaliteit en een betrouwbare en snelle levering garanderen. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw schommel of klimtoestel.

Schommeltouw bekijken:

Hempex® of hennep als schommeltouw?

Hempex® is het touw dat gebruikt wordt voor schommeltouw en klimtouw. Het touw is een alternatief voor hennep touw. Het voordeel van hempex® is dat dit een kunststof touw is. Hierdoor kan het tegen alle weersinvloeden, is het sterker en geeft het geen geur af. Daarom is het touw uitermate geschikt als schommel- of klimtouw!

Hempex® op maat

Bij ons in de webshop kan je het Hempex® touw voor jouw schommel op maat laten maken. Zo bestel je exact de goede lengte voor jouw schommel, zodat je niet te veel betaald. Ook kies je jouw eigen afwerking en kan je eventuele wensen aan ons doorgeven.

Stappenplan nodig om jouw ideale schommel te maken? Kijk dan hier.

Veelgestelde vragen of touw voor schommels

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl