Schommeltouw kopen

Op zoek naar stevig schommeltouw? Kies dan voor hempex touw. Hempex touw is gemaakt van geslagen polypropyleen en daardoor licht in gewicht en zacht in de handen. Hempex touw is erg sterk en daarom uiterst betrouwbaar voor een schommel.

Hempex touw

Klimtouw schommel

Hempex touw wordt naast schommeltouw ook veel gebruikt als klimtouw. Het touw is in diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar en kan daardoor voor vele toepassingen gebruikt worden. Hempex touw is erg sterk en daarom geschikt als schommel- of klimtouw.

Schommeltouw of klimtouw op maat laten maken voor jouw klus? Dat kan! Bestel jouw touw eenvoudig in de maatwerkmodule en laat het afgewerkt bij jou thuis afleveren.

Voor bijbehorende artikelen zoals een klapacht of schommelhaken kun je ook bij ons terecht.

Maatwerk touw

Schommeltouw bekijken:

Touw voor schommel kopen

Als je bij ons jouw schommeltouw koopt, ben je verzekerd van een sterk touw met een hoge breekkracht. Doordat wij de touwen in onze eigen fabriek maken, kunnen wij de hoogste kwaliteit en een betrouwbare en snelle levering garanderen. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw schommel of klimtoestel.

Hempex of hennep touw?

Hempex is het touw dat gebruikt wordt voor schommeltouw en klimtouw. Het touw is een alternatief voor hennep touw. Het voordeel van hempex is dat dit een kunststof touw is. Hierdoor kan het tegen alle weersinvloeden, is het sterker en geeft het geen geur af. Daarom is het touw uitermate geschikt als schommel- of klimtouw!

Volg ons:

Copyright 2022 - Touwbestellen.nl