Macramé touw en garens

Ga je aan de slag met Macramé? Voor zowel basisknopen als ingewikkelde patronen hebben wij een passend touw. Zo kan je voor het ene project een dun en soepel touw nodig hebben terwijl je voor een ander project juist een stoere uitstraling wilt creëren met een grof dikker touw. Alle touwen worden in onze eigen Nederlandse fabriek gemaakt van hoge kwaliteit garens. Daardoor ben jij verzekerd van de beste kwaliteit.

Macrame Touw

Wat is Macramé touw?

Macramé touw is decoratie touw waarmee je middels de ouderwetse macramé techniek hippe plantenhangers, wandklederen, dromenvangers en meer kunt maken.

Dit kan met eenvoudige knopen voor beginners of met een meer ingewikkelde techniek voor creatievelingen die al vaker een macramé project hebben gedaan.

Welk touw moet ik kiezen?

Het touw dat je kiest hangt dus volledig af van het resultaat dat jij wilt bereiken. Door bij ons te bestellen ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij maken de touwen in onze touwfabriek in Nederland en werken alleen met de allerbeste kwaliteit. Daardoor ben jij verzekerd van een mooi eindwerk dat lang mooi blijft.

Type macramé touw

Afhankelijk van de stijl die jij voor jouw project wilt creëeren is een ander touw geschikt. De volgende touwen worden veel gebruikt voor macramé werken:

  • Gekleurd touw | Dit touw is in vele kleuren beschikbaar is. Al beschikbaar vanaf 1 millimeter.
  • Kordel koord | Dit is een touw met een grijze kleur van volledig natuurlijk materiaal. Doordat dit touw 100% natuurlijk is verschilt de dikte lichtelijk variëren.
  • Haakkatoen | Dit is Ecru katoen touw. Het touw heeft een natuurlijke beige kleur en is verkrijgbaar in een dikte tussen de 0,6 en 1,9 millimeter. Ideaal als dun macramé touw.
  • Henneptouw | Dun henneptouw is ideaal voor macramé. Een dun henneptouw is bijvoorbeeld klokkentouw of gekleurd koord.

Dit zijn onze macramé touwen:

Welke macramé creatie ga jij maken?

Wil je een armband maken macramé techniek? Dan is het verstandig om te kiezen voor dunne garen of het haakkatoen vanaf 0,6 millimeter. Ga je aan de slag met het maken van een plantenhanger of een mooi kunstwerk voor aan de muur. Dan is touw zeer geschikt.

Ga je voor een robuuste uitstraling? Dan adviseren wij een touw met een dikte van 6 millimeter. Wil je juist een fijne uitstraling? Ga dan voor een touw met een dikte van 2 millimeter.

Na het bestellen ben jij er helemaal klaar voor om te starten met basisknopen en aan de slag te gaan met professionele projecten.

Veel plezier!

Macrame Touw

Volg ons:

Copyright 2022 - Touwbestellen.nl