Touw om te vert(r)ouwen

Wanneer je touw wil kopen, ben jij bij Touwbestellen.nl aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment aan touw en leveren touw uit eigen fabriek. Voor elke industrie en voor elke toepassing hebben wij een passend touwsoort. Bekijk het assortiment of bekijk welk soort touw voldoet aan jouw wensen.

touw kopen soorten touw
Gratis verzending in NL vanaf €75,-
Professioneel maatwerk mogelijk
Binnen 1 tot 3 dagen van onze touwfabriek bij jou thuis geleverd

Touw kopen bij Touwbestellen.nl

Touw kopen

Touwbestellen.nl is de online touwshop van Touwfabriek Langman. Doordat wij touwen leveren uit eigen fabriek, hebben wij een groot assortiment. Zo is er voor elk segment een passend touwsoort. Onze touwen zijn te koop vanaf 1 meter of per haspel.

Bij Touwbestellen.nl maken wij onderscheid in een aantal segmenten:

Heb je al een touw op het oog en twijfel je of het touw geschikt is voor jouw toepassing? Lees dan hier verder of vraag het aan onze touwspecialist!

Touw op maat kopen

Naast onze “standaard” touwen, maken wij ook touwen op maat. Zo weet je zeker dat jij het goede touw hebt voor jouw toepassing. Hiervoor hebben wij een aantal handige tools:

Zit jouw gewenste materiaal er niet tussen of twijfel je welk touw je nodig hebt? Vraag het dan vrijblijvend aan onze touwspecialist.

Naast maatwerk bij touwen, leveren wij ook staaldraad op maat. Je stelt jouw staaldraad eenvoudig zelf samen.

 

Touw rechtstreeks uit onze touwfabriek

Alle touwen en toebehoren worden rechtstreeks uit onze touwfabriek geleverd. Hierdoor garanderen wij A-kwaliteit. Weet je niet welk touw het beste bij jouw toepassing past? Neem dan contact op. Onze touwspecialisten helpen je graag.

Keuze in afwerking van het touw

Omdat wij in onze fabriek het touw op maat maken voor jou, werken wij het touw op de voor jou gewenste manier af. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gesplitste ogen, een lus of een ring.

We voorzien jouw touw indien gewenst van gesplitste ogen. Jouw touw wordt rechtstreeks uit de fabriek geleverd.

Veelgestelde vragen over touw kopen:

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op. Onze specialist Erik helpt je graag.

Volg ons:

Copyright 2023 - Touwbestellen.nl