Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Direct uit onze eigen touwfabriek
Professioneel maatwerk mogelijk

Touw voor huis en tuin

Waar wordt het allemaal voor gebruikt?

Het touw van Langman voor huis en tuin kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan touwladders, trapnetten, springtouwen, een vlaggenlijn, maar ook klokkentouw en touw voor dergelijke meubels.

Daarnaast bieden we bij Langman ook elastiek voor trampolines en parasol koord aan. Bij Langman hebben we het allemaal!

Waarom touw voor huis en tuin?

Soorten touw voor huis en tuin

Het meest voorkomende touw dat wordt gebruikt rond huis en tuin is natuurtouw en met name; henneptouw en jute touw.

Voor trampolines bieden wij Shockord elastiek aan. Shockord is zeer elastisch en UV-bestendig. Naast trampolines wordt het ook veel toegepast voor andere sportactiviteiten en recreatieve toepassingen.

Zo zijn er nog vele andere soorten materialen die u kunt gebruiken rond huis en tuin. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem snel contact met ons op!

Bekijk onze huis en tuin touwen:

Touw voor huis en tuin

Tegenwoordig is touw meer dan alleen een handig hulpmiddel om dingen mee op te hangen of aan elkaar vast te binden. Touw is namelijk ook steeds vaker terug te zien in het interieur. Bijvoorbeeld een lamp van touw, of een spiegel omrandt met touw. U kunt alle kanten op!

Ook is er bij Langman genoeg keuze voor touw in uw tuin. Hempex touw voor een touwbrug, Manilla om uw potten op te hangen, of een gevlochten koord als springtouw, bij Langman kunt u terecht!

 

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl