Gerecycled touw

Touwbestellen.nl heeft gerecycled touw. Dit is een gevlochten ecotouw geproduceerd van gerecyclede PET flessen. Wist je dat in elke kilo touw 40 PET flessen zijn verwerkt? Dit touw wordt ook wel rPet genoemd.

Gerecycled touw touw kopen touw bestellen
Direct uit onze eigen touwfabriek
Professioneel maatwerk mogelijk
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Onze gerecyclede touwen:

Gerecycled touw dankzij rPET

Het hele productieproces, van inzamelen van de flessen tot het verwerken tot touw, vindt plaats in Nederland. Van de rPET garens maken wij in onze eigen fabriek het rPET koord. rPET touw is een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld polyester touw. Om ook de productie duurzaam te maken maken wij gebruik van onze 572 zonnepanelen. Zo zijn wij energiepositief!

 

Duurzaam touw Rpet Line Recycled Pet Bottles Double Braided Rope Bottles Gerecycled touw

Waarvoor kun je gerecyclde touwen gebruiken?

De gerecyclde touwen worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan schotentouw voor in de watersport, of als hijstouw. Daarnaast is het duurzame touw ook ideaal te gebruiken in de dunnere diameters, als knoopkoord, trekkoord, vlaggenlijn of allerlei decoratieve toepassingen.

Duurzaam assortiment

De gerecyclde touwen van Touwbestellen.nl kunnen wij in diverse kleuren en diameters leveren. Niet alle beschikbare kleuren en diameters staan online. Mocht u interesse hebben in een bepaalde kleur of diameter? Neem contact op en wij helpen u verder!

Duurzaam touw Rpet Line Recycled Pet Bottles Double Braided Rope Bottles Gerecycled touw

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl