Touw voor decoratie & reclame

Touw voor etalages

Touw wordt veel gebruikt ter decoratie. Denk aan touw in etalages van winkels, restaurants of voor verpakkingen. Alle decoratietouwen kunnen op maat gemaakt of op lengte gesneden worden. Bekijk ons touw voor etalages en meer.

decoratief-touw
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Professioneel maatwerk mogelijk
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Decoratief touw

Wij hebben allerlei soorten touw die je ter decoratie kunt gebruiken.

Touw voor winkeletalages

In etalages wordt vaak gebruikt gemaakt van decoratief touw. Hiervoor wordt vaak gekozen voor hennep of manilla touw. Beide zijn natuurlijke touwen. Ben je op zoek naar een geurloos touw voor buiten? Kies dan voor Hempex. Dit is vergelijkbaar met hennep touw maar gemaakt van kunststof.

Touw met stroomdraad

Touw wordt ook regelmatig gebruikt ter decoratie in combinatie met verlichting. Aan het einde van het touw komt dan een lamp te hangen. Deze vorm van decoratie wordt veel gebruikt in restaurants maar zijn ook geschikt voor woningen. Voor deze toepassing kunnen wij stroomdraad in het touw verwerken. Neem hiervoor gerust contact op.

Touw voor verpakkingen

Voor het decoreren en verpakken met touw wordt meestal sisal of hennep touw gebruikt. Dit zijn pak- en bindtouwen.

Touw met kleur

Ben je op zoek naar een touw met meer kleur? Bekijk dan eens ons gekleurd koord. Of ga voor duurzaam gekleurde touwen gemaakt van rPet.

Bekijken onze veelgebruikte touwen ter decoratie:

Waarom touw voor decoratie en reclame?

Touw voor decoratie en reclame is bruikbaar voor allerlei toepassingen. Denk aan touw voor in etalages van kledingwinkels. Touw der decoratie in combinatie met verlichting of touw ter decoratie van hekken bij hotels.

Touw decoratie en reclame

Soorten touw voor decoratie en reclame

Langman heeft een groot assortiment aan decoratie touw. Zo is er hennep touw, katoen touw, Manilla en nog veel meer. Deze soorten natuur decoratie touwen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan touw voor trapleuningen, afzettouw, touw voor gordijnen en touw voor handvatten.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl