Staaldraad of staalkabel

Touwbestellen.nl heeft zowel staaldraad als toebehoren. Van verzinkt staaldraad en ijzerdraad tot bevestigingsmaterialen en lieren voor jouw boot. Het staaldraad is ook op maat verkrijgbaar. Bekijk ons verzinkt staaldraad, rvs staaldraad, geplastificeerd staaldraad en onze staaldraadklemmen.

Staaldraad
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Professioneel maatwerk mogelijk
Binnen 1 tot 3 dagen van onze touwfabriek bij jou thuis geleverd

Staaldraad van touwbestellen.nl:

Staaldraad op maat

Naast alle staalkabels en staaldraden kun je bij touwbestellen.nl ook staaldraad op maat laten maken. Ga hiervoor naar maatwerk.

Staaldraad en toebehoren

Je kunt jouw staaldraad op maat laten maken inclusief toebehoren. Denk aan ingeklemde lussen of kousen. Daarnaast kunnen wij ook terminals aan staaldraad walsen. Dit is ideaal voor railing draden, verstaging, tuidraden voor in trappenhuizen of in hekwerken. We hebben zowel RVS, verzinkt als geplastificeerd staaldraad.

Staaldraad

Waar worden staalkabels van gemaakt?

Verzinkt staalkabel Eén van de meest gewaardeerde eigenschappen van zink is de goede weerstand tegen corrosie. Verzinkt staaldraad wordt vaak gebruikt wanneer de staaldraad goed bestand moet zijn tegen corrosie. Roestvaste staalkabel Staaldraden die gemaakt zijn van roestvast (RVS) staaldraad zijn zeer goed bestand tegen corrosie en zijn daarnaast ook bestand tot een temperatuur van 250°C.

Het staaldraad wordt op maat geknipt en diverse terminals kunnen op het staaldraad gewalst worden, alsmede lussen aan het touw geklemd met eventueel sluitingen en kousen.

Waar worden staalkabels voor gebruikt?

Staaldraad wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als railing draden, verstaging, tuidraden of voor in trappenhuizen en in hekwerken.

RVS Staaldraad

Verzinkt Staaldraad

Geplastificeerd Staaldraad

Staaldraadklemmen

Staaldraad kopen?

Je bestelt jouw staaldraad eenvoudig bij touwbestellen.nl. Touwbestellen.nl is de online touwshop van Touwfabriek Langman. Je kunt de staaldraad bestellen per meter, haspel of op maat laten maken.

Staaldraad met gesplitste ogen

We voorzien jouw touw indien gewenst van gesplitste ogen. Jouw staaldraad wordt rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Wil je meer weten over staaldraad? Kom dan in contact met een van onze touwspecialisten.

Staaldraad

Volg ons:

Copyright 2021 - Touwbestellen.nl