Staaldraad kopen

In onze touwfabriek maken wij ook staaldraad. Net als onze touwen, wordt het staaldraad op maat gemaakt. Omdat wij het staaldraad op maat maken voor jou, hebben wij voor elke toepassing een geschikt staaldraad. Het staaldraad is verkrijgbaar inclusief afwerking op maat en met verschillende toebehoren. Van verzinkt staaldraad tot ijzerdraad en lieren.

Staaldraad
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Direct uit onze eigen touwfabriek
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Bekijk ons assortiment:

Of laat jouw staaldraad op maat maken

Staat jouw gewenste staaldraad niet tussen bovenstaande producten? Dan kun je jouw staaldraad op maat laten maken. Wanneer je jouw staaldraad op maat wil laten maken, kan dit in onze maatwerkmodule. Je stelt hier eenvoudig jouw staaldraad samen en kan direct bestellen. Wij gaan vervolgens in onze touwfabriek aan de slag met jouw staaldraad.

Staaldraad met afwerking

Je kunt jouw staaldraad op maat laten maken inclusief toebehoren. Denk aan ingeklemde lussen of kousen. Daarnaast kunnen wij ook terminals aan staaldraad walsen. Dit is ideaal voor railing draden, verstaging, tuidraden voor in trappenhuizen of in hekwerken. We hebben zowel RVS, verzinkt als geplastificeerd staaldraad.

Staaldraad

Waar wordt staaldraad van gemaakt?

Bij Touwbestellen.nl hebben wij twee typen staaldraden: verzinkte staaldraden en RVS staaldraden.

  • Verzinkt staaldraad: Eén van de meest gewaardeerde eigenschappen van verzinkte staaldraden is de goede weerstand tegen corrosie (aantasting) door de zink. Bekijk hier ons aanbod.
  • Roestvaste staalkabel: Deze staaldraden worden gemaakt van roestvrij staal (RVS) en zijn zeer goed bestand tegen corrosie en temperatuur tot 250°C. Bekijk hier ons aanbod.

Benieuwd waar jouw staaldraad vandaan komt? Lees het verhaal achter onze fabriek.

Waar wordt staaldraad voor gebruikt?

Verzinkt staaldraad wordt vaak gebruikt wanneer de staaldraad goed bestand moet zijn tegen corrosie. Daarom wordt het gebruikt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan railing draden, verstaging, tuidraden, trappenhuizen of hekwerken van gevlochten ijzerdraad.

 

De mogelijkheden van maatwerk

Bij Touwbestellen.nl knippen wij het staaldraad op maat voor jou. Wanneer gewenst kunnen er diverse terminals aan het staaldraad gewalst worden. Ook kunnen wij lussen aan het touw klemmen met eventueel sluitingen en kousen.

RVS Staaldraad

Verzinkt Staaldraad

Geplastificeerd Staaldraad

Staaldraadklemmen

Staaldraad kopen?

Je bestelt jouw staaldraad eenvoudig bij Touwbestellen.nl. Touwbestellen.nl is de online touwshop van Touwfabriek Langman. Je kunt het staaldraad bestellen per meter, haspel of op maat laten maken.

Gesplitste ogen

We voorzien jouw touw indien gewenst van staaldraad met gesplitste ogen. Ook kunnen wij jouw staaldraad voorzien van terminals, lussen, sluitingen en kousen.

Wil je meer weten over staaldraad? Kom dan in contact met een van onze touwspecialisten.

Veelgestelde vragen over staaldraad

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op. Onze specialist Erik helpt je graag.

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl