Natuurlijk touw van jute

Touw gemaakt van 100% natuurlijke jute garens. Deze natuurlijke vezel is soepel en voelt zacht aan in de hand. Daarnaast is jute touw milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het touw wordt veel gebruikt voor in de tuin, bijvoorbeeld het opbinden van groentes, macramé en om te haken of breien. Ook is het touw ideaal voor decoratie doordat het soepel is en zacht aanvoelt.

jute touw

Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad

Direct uit onze eigen touwfabriek

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Jute touw van A-kwaliteit

Eigenschappen van jute

Jute is een natuurlijk touw. Het touw is zacht en soepel. Dit komt omdat het touw gemaakt is van 100% natuurlijke garens.

Natuurlijk product

Doordat katoen touw gemaakt is van natuurlijke garens is het minder goed bestand tegen weersinvloeden. Dit touw wordt dus voornamelijk gebruikt voor binnen. In de tuin breekt het touw volledig af. Ben je op zoek naar een sterker touw? Ga dan voor hennep touw of kies voor de kunststofvariant Hempex.

Jute Touw

Jute touw kopen?

Wil je jute touw kopen? Dan ben je bij touwbestellen.nl aan het goede adres. Zodra jij het touw bestelt, gaan wij in de fabriek aan de slag met jouw touw.

Net als alle andere touwen in onze webshop, wordt ook het jute in eigen fabriek geproduceerd van hoge kwaliteit garens. Hierdoor kunnen we de uitstekende kwaliteit altijd garanderen. Het touw is gemaakt van natuurlijke katoen garens en is dus milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Katoen Touw en Koord

Volg ons:

Copyright 2021 - Touwbestellen.nl