Touwladders en vluchtladders

Bij Touwbestellen.nl maken wij onze touwladders in eigen fabriek. Doordat wij de de ladders in eigen fabriek maken, maken wij de ladders op maat voor jou. De touwladders zijn al beschikbaar vanaf 1,5 meter. De meest bestelde afstand is 5 meter.

touwladder
Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Al ruim 300 jaar betrouwbare leverancier van touw en koord
Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad

Assortiment van Touwbestellen.nl:

Waar worden touwladders van gemaakt?

Onze touwladders worden gemaakt van Polytex touw en essenhouten sporten (treden). Polytex is hoogwaardige polypropyleen touw. Polypropyleen is een synthetisch touw, wat waterbestendig is. Daardoor kunnen de touwladders zowel binnen als buiten gebruikt worden.

touw ladder

Het gebruik van touw ladders

Touwladders zijn eenvoudig in gebruik. Omdat de treden met elkaar verbonden zijn door middel van touw, kan je de ladder eenvoudig opbergen wanneer je hem niet nodig hebt. Zo neemt het weinig ruimte in.

Touwladders zijn ideaal voor allround gebruik, omdat ze zijn afgewerkt met met ogen aan de bovenzijde voor eenvoudige bevestiging.

ladder touw

Waarvoor worden touwladders gebruikt?

Touwladders worden veelal gebruikt als vluchtladder. Zo ontsnap je veilig uit jouw huis of bedrijfspand bij bijvoorbeeld brand. Daarnaast worden de ladders ook gebruikt als afdaalladders voor tanks wanneer er inspectie nodig is. Maar dat is niet het enige. De ladders van touw zijn ook uitstekend inzetbaar voor decoratieve doeleinden zoals een speel- of klimtoestel.

Touwladder kopen?

Je bestelt jouw touwladder eenvoudig bij Touwbestellen.nl. De ladder is beschikbaar van 1,5 meter tot 15 meter. De meest verkochte lengte is 5 meter. Wil je jouw touwladder bestellen? Klik dan hier.

Touwladder met gesplitste ogen

We voorzien jouw ladder van gesplitste ogen. Zo ben jij er zeker van dat je jouw ladder veilig kan bevestigen en hem daarmee veilig kan beklimmen.

Veelgestelde vragen over onze ladders van touw

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl