Scheepstouw

klassiek en robuust

Scheepstouw

Echt scheepstouw vindt u bij touwbestellen.nl. In allerlei soorten en maten, van dik tot dun. Van ouderwets hennep en manilla touw, tot moderne lijnen van polypropyleen of polyester.

Gratis verzending in NL vanaf € 75,-
Direct uit onze eigen touwfabriek
Professioneel maatwerk mogelijk

Scheepstouw voor schepen, maar ook voor decoratie.

De scheepstouwen van touwbestellen.nl worden over de hele wereld gebruikt voor het tuigen van klassieke schepen. Van de Russische Shtandart zoals hier op de foto, tot de Stad Amsterdam. Waar voorheen vooral touwen zoals Manila en hennep werden gebruikt, zijn het tegenwoordig vaak synthetische touwen zoals Hempex (ook wel spleitex genoemd), Polytex of polyester.

Voor decoratieve toepassingen zijn deze touwen ook goed te gebruiken. Bijvoorbeeld als afscheidingstouw of in een zelf gebouwde boomhut. Voor diverse interieur projecten hebben wij touwen mogen leveren, van particulier tot grote winkelketen.

Wist u dat onze touwen ook zijn gebruikt in de Pirates of the Carribean films?

Klassiek touw scheepstouw

Producten

Dikke touwen op maat

De dikke touwen die u in onze webshop vindt, worden allemaal in eigen fabriek gemaakt.  Ook kunnen we de touwen voor u op maat afwerken. Zo hebben wij al veel projecten mogen doen voor bijvoorbeeld dierentuinen, maar ook interieurprojecten.
Of u nu touw met staaldraad kern nodig heeft, of alleen een lus. Wij maken het voor u op maat. Bestel uw maatwerktouwen in onze maatwerk module, of bel met onze touwspecialisten voor advies.

Beaufort touw scheepstouw Dik touw Polyester Touw

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl