Sport en vrije tijd

Ontdek meer dan 2400 producten uit onze voorraad
Direct uit onze eigen touwfabriek
Voor 15:30 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Touw voor sport & vrije tijd

Fitness met een battle rope

Sporten is dé trend van tegenwoordig. Het is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En dan met name de killer workouts! Trainen met een battle rope is hierbij een onmisbaar element. Ze worden steeds vaker gebruikt.

Deze zijn samen met nog vele andere touwen voor diverse sporten te vinden bij Langman!

Vrije tijd

Daarnaast kunt u ook terecht voor touw met andere recreatieve toepassingen. Bijvoorbeeld bij de scouting. Hier kunnen touwen niet ontbreken. Maar ook voor het kamperen, klussen en vele andere hobby’s. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste materiaal!

 

Bekijk onze touwen voor sport en vrije tijd:

Touw voor scouting

Pioniertouw is een type touw dat wordt gebruikt om palen mee aan elkaar te knopen bij scouting. Er zijn 5 verschillende soorten touw dat wij leveren voor het pionieren. We beschrijven de drie meest voorkomende:

Hempex

Hempex is een geslagen versponnen polypropyleen touw en licht van gewicht. Het touw heeft een goede UV-bestendigheid en een hoge breekkracht.

Henneptouw (vlas)

Henneptouw (vlas) is een natuurtouw gemaakt van 100% vlasgarens. Daarnaast is het touw zacht in de handen en biologisch afbreekbaar.

Manilla touw

Ook manilla touw is een natuurproduct en geeft daarom geen geur af.

Touw voor sport en vrije tijd

Soorten touw voor sport en vrije tijd

Naast pioniertouw zijn er ook vele andere soorten touw die worden gebruikt voor sport en vrije tijd

Zo bieden wij springtouwen aan van polypropyleen/nylon koord, in diverse kleuren. Battle ropes van polypropyleen touw of natuurvezels zoals hennep. Polypropyleen is ook geschikt voor touwladders.

 

 

Volg ons:

Copyright 2024 - Touwbestellen.nl